Poppen

Hieronder ziet u de ‘bestsellers’ uit het Miekado’s assortiment! De poppen zijn in verschillende kleuren en stoffen verkrijgbaar. Een voorkeur voor huidskleur en haarkleur is geen probleem (rood, lichtbruin, donkerbruin, blond en Scandinavisch blond).

Spuugdoekje € 6
Leuk klein kroeltje, gemaakt van een spuugdoekje en een bolletje wol. De maat is van hoofd tot punt ca. 20 cm.


Kroel Flanel, vanaf € 12
Gemaakt van een lap stof met een bolletje wol, gevormd tot het eerste popje van de baby. Eenvoudig maar o, zo geliefd! Blijft heel lang favoriet popje van oudere kinderen! Omgezoomd met regenbooggaren in verschillende kleuren.
De maat van de kleine kroel (€ 12) is van hoofd tot punt ca. 24 cm, armbreedte 30 cm.
De maat van de grote kroel (€ 15) is van hoofd tot punt ca. 30 cm, armbreedte 40 cm.


Bijtring Badstof € 9,50
Het popje is gemaakt van badstof, hoofdje gevuld met wol, aan een houten bijtring. De maat is van bovenkant ring tot voetje ca. 26 cm.


Kroel Velours € 15,50
Dit is een Kroel gemaakt van velours met gezichtje. Lief popje voor in de box. De maat is van hoofd tot punt ca. 22 cm.


Knuffie vanaf € 13,50
Gemaakt van rode badstof. Een ‘opvolgpopje’ voor de Kroel zonder gezichtje, net iets meer popje, nu met armen en benen. De maat is van hoofd tot voetje ca. 25 cm. Kan ook worden gemaakt in velours of flanel of een maat kleiner.


Ballonpopje € 12,50
Gemaakt van velours, gevuld met wol en lavendel (daardoor niet wasbaar!). De maat is van hoofd tot onderkant popje ca. 14 cm.


Capuchonpop € 27,50
Gemaakt van badstof en gevuld met wol. Knuffel “kussen“, waarvan de capuchon niet af kan. De maat is van hoofd tot voeten ca. 33 cm. De capuchonpop is ook in velours leverbaar.


Liselotje € 37,50
Gemaakt van velours en jurkje van katoen. Lief als eerst ‘echt ‘popje. Een popje waarvan het jurkje uit kan. Lijfje is opgevuld met wol. De maat is van hoofd tot voeten ca. 25 cm.


Loetje € 37,50
Gemaakt van badstof en gevuld met wol. Leuke pop, die ik veel voor jongens maak. Het hesje kan uit, de broek, de trui en de muts zijn vastgenaaid. De maat is van hoofd tot voeten ca. 33 cm.


Grote Lijs, vanaf € 90
Gemaakt van tricot en stevig gevuld met schapenwol. Is een pop voor een peuter en kan gemakkelijk aan en uit worden gekleed. Heeft een broek met hesje aan. Maat is van hoofd tot voeten ca. 45 cm. De jongensvariant is € 90 De meisjesvariant, met lang haar en staarten, is € 95 Haarkleur is optioneel.


Grote Babypop, vanaf € 125
Gemaakt van tricot en luchtig gevuld met schapenwol. Past echte kleine babykleertjes. Pop voor de kleuter. De pop is niet zwaar en voelt lekker aan. Maat van hoofd tot voeten ca. 55 cm.


Ledematenpop vanaf €85
Is verkrijgbaar in een jongenspop (kort haar) en een meisjespop (zie foto). Bijzonder aan deze pop is dat de armen en benen echt afzonderlijk beweegbaar zijn. Hierdoor blijft de pop makkelijk zitten. Eventueel is deze ook in een grote variant te verkrijgen.


Voelvorm € 6
Gemaakt van velours, gevuld met gierst en lavendel. Daar kan je heerlijk in kneden om te ontspannen. Van een klant hoorde ik laatst dat een kinderarts dit ” popje” aan ouders had geadviseerd. Als een kind zich onrustig voelt in de klas, kan hij of zij tijdens de kneden beter luisteren naar de meester of juf.

voelvorm


Gierstpopje € 17,50
Gemaakt van velours, gevuld met gierst en lavendel. Als je dit popje in je hand neemt ‘rult’ de ronde gierst door het popje en ruikt het lekker naar lavendel. Heel rustgevend en gierst heeft een helende werking. Popje is niet wasbaar! Voor kinderen vanaf 3 jaar. De maat is van hoofd tot voeten ca. 17 cm, popje kan zitten. Gierstpopje als kabouter is qua materiaal, afmetingen en prijs hetzelfde als het gierstpopje. Dit popje is mijn eigen favoriet en is zeker ook leuk als cadeau voor oudere kinderen!


Slaapklaas € 25
Zacht popje, lijf niet gevuld met wol, daardoor goed wasbaar. De ene kant van het popje is van velours en de andere kant is van katoenen borg wat het lekker zacht maakSlaapklaas


Popje op Wolk € 17,50
Gemaakt van flanel op een wolkje van schapenwol. Lief popje om in de baby/kinderkamer op te hangen. De maat van de wolk is ca. 16×14 cm. Een erg leuk kraamcadeautje!

Popje op wolk


Popjesslinger € 27,50
Gemaakt van flanel en vilt met twee belletjes in de mutsjes. Vier popjes aan een elastiek met blankhouten kralen. Leuk voor in de kinderwagen, kan ook in de box (maar dan langer met aan iedere kant een lintje). Slinger kan ook worden uitgebreid met € 5 per extra popje. Vier popjes ca. 42 cm lang (niet uitgerekt).

Popjesslinger


Tandendoos kabouter € 37,50
Maak tandenwisselen een stuk leuker! Gemaakt van velours en vilt. Kabouter met ijzerdraad in zijn lijf, opdat hij rechtop kan zitten met een tandendoosje van hout in zijn rugzak. Verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Maat van hoofd tot voeten ca. 28 cm lang, zittend van hoofd tot billen 16 cm.

Tandendooskabouter


Kiekeboe pop € 19,50
Popje in kartonnen koker met stof bekleed of in mandje. Geliefd spelletje bij kinderen! Mandjes zijn uitverkocht, niet meer verkrijgbaar!


Aankleed kabouter € 75
Een kabouter waarvan de blouse, het hesje en de broek kan worden uitgekleed.

Aankleedkabouter


Hand kabouter € 75
Dit is een handpop kabouter waardoor deze kabouter bijvoorbeeld kan worden gebruikt bij voorlezen.


Biologisch fleece popje € 22,50
Een nieuw fleece popje in de collectie gemaakt van biologisch katoen, heerlijk zacht en knuffelbaar. Op dit moment alleen in het rose verkrijgbaar.