Kraamcadeaus

Zoek je inspiratie voor een origineel, handgemaakt kraamcadeau? Op deze pagina vind je een selectie van de Miekado’s meest verkochte kraamcadeaus.

Spuugdoekje € 6
Leuk klein kroeltje, gemaakt van een spuugdoekje en een bolletje wol. De maat is van hoofd tot punt ca. 20 cm.


Kroel Flanel, vanaf € 12
Gemaakt van een lap stof met een bolletje wol, gevormd tot het eerste popje van de baby. Eenvoudig maar o zo geliefd! Blijft heel lang favoriet popje van oudere kinderen!
De maat van de kleine kroel (€ 12) is van hoofd tot punt ca. 24 cm, armbreedte 30 cm. Omgezoomd met regenbooggaren in verschillende kleuren.
De maat van de grote kroel (€ 15) is van hoofd tot punt ca. 30 cm, armbreedte 40 cm. Omgezoomd met regenbooggaren in verschillende kleuren.


Bijtring Badstof € 9,50
Het popje is gemaakt van badstof, hoofdje gevuld met wol, aan een houten bijtring. De maat is van bovenkant ring tot voetje ca. 26 cm.


Kroel Velours € 15,50
Dit is een Kroel gemaakt van velours met gezichtje. Lief popje voor in de box. De maat is van hoofd tot punt ca. 22 cm.


Popje op Wolk € 17,50
Gemaakt van flanel op een wolkje van schapenwol. Lief popje om in de baby/kinderkamer op te hangen. De maat van de wolk is ca. 16×14 cm.

Popje op wolk


Popjesslinger € 27,50
Gemaakt van flanel en vilt met twee belletjes in de mutsjes. Vier popjes aan een elastiek met blankhouten kralen. Leuk voor in de kinderwagen, kan ook in de box (maar dan langer met aan iedere kant een lintje). Slinger kan ook worden uitgebreid met €5 per extra popje. Vier popjes ca. 42 cm lang (niet uitgerekt).

Popjesslinger


Voellapje € 15
Voellapje met acht labels waar kinderen graag mee friemelen.  Het lapje heeft aan de voorkant een katoenen stof en aan de achter een kantoenen borgstof.


Regenboog popje € 8,50

Het is het een bijtring popje maar dan zonder ring er aan.